|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
|
|
|||
ymbopogon flexuosus
У традиційній медицині Індії, звідки лемонграс родом, ця рослина цінувалася як сильний засіб проти застуди, головних болів і нервового напруження. Олія лемонграсу стала відомою за межами Азії наприкінці ХІХ століття, коли морським шляхом вона потрапила спочатку до Константинополя, а потім поширилася Європою, яка оцінила її неперевершені косметичні властивості. Отримують олію методом водно-парової дистиляції. З цією метою лемонграс зараз культивують практично по всьому світу.
Освіжає шкіру і наповнює її енергією. Вирівнює рельєф, сприяє очищенню і звуженню пор. Має антитоксичні та регенерувальні властивості, показаний для проблемної, схильної до акне шкіри. Відмінний пом'якшувальний засіб: допомагає позбутися мозолів і огрубіння шкіри на ногах. Використовується в лікуванні наривів, виразок, екзем. Ефективний у боротьбі з целюлітом. Відмінний дезодорант.
Ідеально підходить для реабілітації після травм, хвороб, операцій. Стимулює імунітет і самовідновлення. Допомагає позбутися зайвої ваги та знизити рівень холестерину. Знімає стани тривожності. Відлякує комах.
Свіжий, маслянисто-зелений, вибуховий, гостро-кислий цедровий аромат, що стимулює пам'ять і пробуджує прагнення до нового.
ЗАСТОСУВАННЯ
Ароматизація повітря: 5 крапель на 15 кв. м. Концентрує увагу, покращує пам'ять.
Збагачення косметичних засобів: 5 крапель на 15 г засобу.
Аромамедальйон: 3 краплі - для зміцнення сил.
Ароматизація ванни: до 5 крапель на 1/2 склянки молока або вершків, додати суміш у ванну. Підвищує витривалість і фізичну активність.
Масаж: до 2 крапель на 5 мл базової олії.
Тільки для зовнішнього застосування!